Kinderboeken

 • Ferrari Zoek & Vind

  "Ask a child to draw a car, it will definitely be red." (Enzo Ferrari)

  Ontdek de wereld van Ferrari in dit stijlvol uitgevoerde zoekboek. Elke spread is een ingenieus zoekspel vol optische illusies, verrijkt met flapjes waaronder nog veel meer te ontdekken valt.
  Ferrari zoek & vind is het ultieme ontdekboek voor kleine en grote
  © Ferrari Official Licensed Product

 • Waar is de rode trein?

  Melanie Brockamp

  Dit dikke kartonboek met grote uitklapplaten volgt de rode trein op weg naar het eindstation. De reis voert dwars door de stad, over het platteland, langs de zee en door de bergen. Onderweg gebeurt er vanalles: passagiers stappen in en uit, er worden wagons aangekoppeld... Voor alle kleine en grote liefhebbers van treinen!

 • In de dierentuin; mijn flap-zoek-speurboek

  Ines Rarisch

  Speurboek over een dagje in de dierentuin. Zie jij waar Tim en zijn vriendjes zijn? En waar is dierenverzorger Kees mee bezig, en dierenarts Daisy?

 • Waar is de pinguïn? - Mijn flap-zoek-speurboek

  Eva Czerwenka

  Een flap-zoek-speurboek over een kleine pinguïn. Het thema van dit boek is Een dagje uit.

 • Mijn eerste dieren ontdekken

  Magali Clavelet

  Dieren zijn altijd favoriet bij jonge kinderen. Op de eenvoudige en kleurrijke kijkplaten kan het kind eerst de bekende dieren uit de omgeving aanwijzen en herkennen. Spelenderwijs leert het steeds meer verschillende dieren kennen en ze in hun natuurlijke omgeving te plaatsen. Kijken, zoeken, aanwijzen en benoemen: een stevig uitgevoerd kartonboek voor alle kleine dierenliefhebbers, om lange tijd plezier van te hebben.

  Een stevig karton boek met ronde hoeken op groot formaat voor kleuters en peuters. Geheel in kleur.