Vanaf 10 jaar

 • Fashion Academy 4, Chanel meets Cinderella

  Simone Arts

  Winter op de Fashion Academy!, dat betekent lichtjes, sprookjesachtige jurken en een echte schaatsbaan op het schoolplein tijdens het slotfeest!

 • Fashion Academy 3, Punk meets preppy

  Simone Arts

  Een nieuw seizoen op de Fashion Academy, dat betekent een nieuw thema. Onstuimige punk-outfits gecombineerd met klassieke kostschoolmode - kan het contrast groter zijn? Hoofdrolspelers Tasia en Donny krijgen het voor elkaar om een echte pop-up store op te zetten, waarin de leerlingen hun creaties mogen verkopen.

  Eerder verschenen:
  Fashion Academy 1, Flamenco meets flowerpower (ISBN 9789025113346)
  Fashion Academy 2, Sport meets safari (ISBN 9789025113353)

 • Fashion Academy 2, Sport meets safari

  Simone Arts

  Mode is een must!

  Tenminste… wél als je op de Fashion Academy zit. Hier draait alles om mode, beauty en style. Wie eenmaal is toegelaten, wacht een spannende tijd. Want je woont op school en mag elk semester een echte modeshow organiseren. Maar…  school = school! Dus denk ook aan: #Huiswerk (veel) #Regels (streng) #Schooluniform (saai) #Geheime Opdracht (wie o wie krijgt hem?) Maak kennis met Pleun en Ravi, de hoofdrolspelers in dit semester. Het thema is sport & safari! Dat betekent op de Fashion Academy meteen na het ontbijt lekker bootcampen!    

 • Fashion Academy 1, Flamenco meets flowerpower

  Simone Arts

  Mode is een must!

  Tenminste… wél als je op de Fashion Academy zit. Hier draait alles om mode, beauty en style. Wie eenmaal is toegelaten, wacht een spannende tijd. Want je woont op school en mag elk semester een echte modeshow organiseren. Maar…  school = school! Dus denk ook aan: #Huiswerk (veel) #Regels (streng) #Schooluniform (saai) #Geheime Opdracht (wie o wie krijgt hem?) Maak kennis met Jewel en Falk, de hoofdrolspelers in dit semester. Het thema is flamenco & flowerpower. Dat betekent een Fashion Academy in zonnige Spaanse sferen, olé!  

 • Hugo chillt

  Sabine Zett

  Het is zo ver! De spannendste gebeurtenis van het jaar: schoolkamp! Natuurlijk gaat Hugo met Nick op een kamer en heeft hij al de wildste plannen voor allerlei nachtelijke party's bedacht. Hij kan bijna niet wachten. Maar als zijn moeder Hugo vlak voor vertrek meedeelt dat zij hem na het schoolkamp iets belangrijks moet vertellen, spoken hem de hele week de gekste vragen door zijn hoofd: hebben zijn ouders de Lotto gewonnen? Willen ze misschien scheiden?