Vanaf 12 jaar

 • Elena, een leven voor paarden - Tegen alle hindernissen

  Nele Neuhaus

  Paarden zijn Elena's wereld. En de rijstal van haar ouders is haar leven. Vol liefde zorgt ze voor haar paard Fritzi, die als veulen zwaar gewond is geraakt en door haar ouders is afgeschreven. Met haar beste vriendin Melike en Tim traint ze hem op een geheime plek ergens in het bos. Tim, die haar hart sneller doet kloppen, maar uitgerekend de enige jongen is met wie ze nooit samen zal mogen zijn. Want tussen de familie van Elena en Tim heerst een jarenlange vijandschap. Als Elena probeert te ontdekken wat er in het verleden is gebeurd en waarom ze elkaar zo haten, komt ze een donker geheim op het spoor...

  Eerste deel in een Young Adult paardenserie, van de bekende thriller auteur Nele Neuhaus.

 • Elena, een leven voor paarden - De beslissende zomer

  Nele Neuhaus

  Deel 2 in de romantische serie over Elena en Tim - haar geheime liefde.

 • Uit de schaduw

  Rom Molemaker

  Een jongen, twee meisjes, een kostbare viool. Daarover gaat dit verhaal. Over liefde en haat en wat dat met iemand kan doen. Drie mensen, met ieder een eigen verhaal.

 • Drijfjacht

  Rom Molemaker

  Twee vrienden gaan vakantie vieren in een klein gehucht in het zuiden van Nederland. Wat een heerlijke ontspannen fietsvakantie had moeten worden, eindigt in een bloedstollende drijfjacht.

 • Crisis

  Rom Molemaker

  Maikel heeft de dagen in de gevangenis afgeteld. Nu is hij weer vrij en het leven lacht hem toe.. maar niet heus. Hij voelt zich zwaar onzeker. Dat zijn klasgenoten met een boog om hem heen lopen, maakt het ook niet beter. Ze hadden net zo goed een bord om zijn nek kunnen hangen met VEROORDEELDE CRIMINEEL erop. Zo werd er naar hem gekeken, toen hij voor het eerst weer op school kwam.