Speelgoed

  • Houten speelgoedauto's 'werkverkeer'

    Set met zes houten mini-auto's rondom het thema werkverkeer. Wals de weg mooi vlak, draai de betonmolen en beweeg de grijparm van de graafmachine. Spelenderwijs kennismaken met over verschillende soorten werkverkeer: een goede stimulans voor de fantasie en motorische ontwikkeling! Duurzaam houten speelgoed, geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. De verschillende auto's zijn circa 7,5 cm lang, circa 3,3 cm breed (inclusief wielen) en circa 6 cm hoog. Leuk in combinatie met: Waar is de gele grijper? De graafmachine

  • Houten speelgoed auto's "Reddingsauto's"

    Set met zes houten mini-auto’s: brandweer, politie, ambulance, taxi, vrachtauto en graafmachine. Spelenderwijs kennismaken met over verschillende soorten verkeer: een goede stimulans voor de fantasie en motorische ontwkkeling. Duurzaam houten speelgoed, geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Voor jarenlang speelplezier! De verschillende auto's zijn circa 7 tot 9 cm lang, circa 5,5 cm breed (inclusief wielen) en circa 7 cm hoog.

  • Houten Speelgoed Auto's "Racewagens"

    Racewagens, set van 9 houten speelauto's. Spelenderwijs kennismaken met racewagens: een goede stimulans voor de fantasie en de motorische ontwikkeling! Duurzaam houten speelgoed, geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.