Boekhandels

Promotie en signeervoorraad

Voor schrijversbezoeken en/of signeervoorraad kunt u contact opnemen met Uitgeverij Holland: 023 5323061 of info@uitgeverijholland.nl.

Signeer- en promotievoorraden worden via CBvervoer rechtstreeks uit eigen magazijn geleverd (niet uit voorraad van het CB). Bij leveringen met retour recht maken wij van te voren afspraken met u over de termijn van het retour recht en de uiteindelijke betaling van de verkochte boeken.

Heeft u promotiemateriaal nodig in verband met een tijdelijke actietitel van onze uitgeverij? In overleg kunnen wij promotiemateriaal op maat maken. Denk aan een etalage-  of stoepbordposter, flyers, boekenleggers.

 

Folders

Met deze link vindt u onze de meest recente folders van onze nieuwe uitgaven en een keuze uit de backlist.

 

Een mooi assortiment: depot op maat

Als boekverkoper wilt u graag uw klanten verrassen met een mooi assortiment - een assortiment dat helemaal is toegesneden op hun belangstelling en bestedingspatroon. Dit kan onder andere betekenen dat u niet uitsluitend wilt investeren in nieuwe titels. U wilt ook titels op voorraad houden die u kent, waar u ervaring mee heeft, die zich bewezen hebben als goed verkoopbaar en die voorzien in een behoefte. Met u weten wij ook dat door de internetboekhandels de verkoop van backlist titels via de fysieke boekhandel in het gedrang is gekomen, waarmee u misschien nog kritischer bent geworden bij het herbevoorraden. Enerzijds is dat begrijpelijk want de tijden zijn veranderd, maar anderzijds is het ook zo dat de klant verleid wil worden door een mooi, ruim, gevarieerd aanbod. Bij dit laatste willen we u een helpende hand te bieden door middel van het zogenaamde persoonlijke keuze depot. U blijft nadrukkelijk baas in eigen zaak, maar u hoeft deze boeken niet vooraf te betalen.  U krijgt uw keuze gratis opgestuurd op voorwaarde dat u de lijst invoert in uw automatische kassasysteem zodat de titels bij verkoop automatisch worden nabesteld.
Wilt u meer weten of heeft u een andere vraag voor de verkoopafdeling? Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder. U kunt telefonisch overleggen of een afspraak maken voor een bezoek aan uw winkel: 

paul@efenefmedia.nl of ronald@efenefmedia.nl
06-29108294 (Paul) & 06-22424790 (Ronald)

Vertegenwoordiging Nederland

Ef & Ef Media
Ronald Rhebergen 06-22424790
Paul Impens 06-29108294
Postbus 404
3500 AK Utrecht

www.efenefmedia.nl
info@efenefmedia.nl
paul@efenefmedia.nl
ronald@efenefmedia.nl

 

Vertegenwoordiging België

Agora Uitgeverscentrum NV
Ninovesteenweg 24
9320 Aalst
tel: +32 (0) 53 78 87 00
fax: +32 (0) 53 78 26 91
www.agorabooks.com
Bestellingen:
admin@agorabooks.com
www.boekenbank.be

Distributie Nederland en België:

Centraal Boekhuis
Erasmusweg 10
4104 AK Culemborg
tel: 0345 475911

 

Service

We doen er alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo proberen we klachten zoveel mogelijk te voorkomen. Bent u niet tevreden? Of heeft u een goede tip voor het verbeteren van ons assortiment? Dan horen we dat graag. Dat helpt ons onze dienstverlening en producten te verbeteren.