Genres

 • Mijn eerste dieren voelboek

  Virginie Graire

  Wijs aan, voel en benoem!

  Dit kleurige voel- en aanwijsboek is een eerste kennismaking met dieren dichtbij en veraf: het is opgebouwd uit verschillende thema's. Huisdieren, de kinderboerderij, savanne, jungle, oceaan en nog meer.

 • Laden en lossen

  Wolfgang Metzger

  In dit boek komen soorten werkverkeer uitvoerig in beeld. Vrachtwagens, tractors, graafmachines, vuiliniswagens en nog veel meer.

 • Waar is de rode trein?

  Melanie Brockamp

  Dit dikke kartonboek met grote uitklapplaten volgt de rode trein op weg naar het eindstation. De reis voert dwars door de stad, over het platteland, langs de zee en door de bergen. Onderweg gebeurt er vanalles: passagiers stappen in en uit, er worden wagons aangekoppeld... Voor alle kleine en grote liefhebbers van treinen!

 • Waar is de kleine brandweerauto?

  Joachim Krause & Ulla Bartl & Melanie Brockamp: Zoekboeken

  Taaatuuu! Er is brand uitgebroken in een huis. Met loeiende sirenes rijden de brandweermannen in de tankspuitauto naar de brandhaard. De hoge ladder wordt uitgeschoven en de brand wordt geblust met de hogedrukslang.
  Ook op de snelweg heeft de brandweer zijn handen vol: er is een ongeluk gebeurd en de rijbaan moet schoongemaakt worden. En er is nog veel meer te ontdekken. Want op elke dubbele pagina is de kleine speelgoedbrandweerauto verstopt. Kun jij hem vinden?

  De korte teksten en kijkgaten nodigen uit om te zoeken. De vele details en verborgen grapjes maken dit boek keer op keer een ontdekkingstocht. Een feest voor alle kleine brandweermannen!

 • Waar is de gele grijper?

  Joachim Krause & Ulla Bartl & Melanie Brockamp: Zoekboeken

  Dit dikke kartonboek met zoekplaten laat steeds verschillende plekken zien waar gebouwd wordt: nieuwbouw van huizen, werk langs de weg en aan het spoor. De korte teksten en de kijkgaten nodigen uit om te zoeken. De vele details en verborgen grapjes maken dit boek keer op keer een ontdekkingstocht. Een feest voor alle kleine bouwers!