Genres

 • Dinomachines

  Michael Whaite

  Groter dan een grijper, groter dan een dino... Maak kennis met de dinomachines. Een grappig prentenboek vol giga grote grijpers en gravers!

 • Dinomachines op ontdekking

  Michael Whaite

  De dinomachines zetten hun tanden in een nieuw avontuur!

  Zoek mee naar de schat. Een grappig prentenboek vol giga grote grijpers en gravers.

 • Waar is de kleine brandweerauto?

  Joachim Krause & Ulla Bartl & Melanie Brockamp: Zoekboeken

  Taaatuuu! Er is brand uitgebroken in een huis. Met loeiende sirenes rijden de brandweermannen in de tankspuitauto naar de brandhaard. De hoge ladder wordt uitgeschoven en de brand wordt geblust met de hogedrukslang.
  Ook op de snelweg heeft de brandweer zijn handen vol: er is een ongeluk gebeurd en de rijbaan moet schoongemaakt worden. En er is nog veel meer te ontdekken. Want op elke dubbele pagina is de kleine speelgoedbrandweerauto verstopt. Kun jij hem vinden?

  De korte teksten en kijkgaten nodigen uit om te zoeken. De vele details en verborgen grapjes maken dit boek keer op keer een ontdekkingstocht. Een feest voor alle kleine brandweermannen!

 • Bambi

  'Je bent nu geen kleintje meer, Bambi!' zei zijn moeder. 'Je moet leren om op eigen benen te staan.' Maar als Bambi op een dag alleen in het bos speelt en er ineens een machtig groot hert voor hem opduikt, schrikt hij toch. Het is de Prins van het Bos...

  De poetische prentenboektekst is gebaseerd op het origineel van Felix Salten met sfeervolle illustraties van Sophie Lebot.

  Deze uitgave heeft een luxe stofomslag met aan de binnenzijde een poster van Bambi.

 • Ferrari Zoek & Vind

  "Ask a child to draw a car, it will definitely be red." (Enzo Ferrari)

  Ontdek de wereld van Ferrari in dit stijlvol uitgevoerde zoekboek. Elke spread is een ingenieus zoekspel vol optische illusies, verrijkt met flapjes waaronder nog veel meer te ontdekken valt.
  Ferrari zoek & vind is het ultieme ontdekboek voor kleine en grote
  © Ferrari Official Licensed Product