E-boeken

 • Charlottes droompaard - eboek

  Nele Neuhaus

  Als Charlotte hoort dat de manege haar lievelingspaard heeft verkocht, is ze ontroostbaar. Zelfs de aanstaande vakantie in Frankrijk kan haar niet opvrolijken. Tot haar grote verrassing is er op het Franse vakantie-eiland ook een manege. C

 • Charlotte droompaard, een onverwachte bezoeker - eboek

  Nele Neuhaus

  De nieuwe rijinstructeur is super, vinden Charlotte en haar vriendin Doro, maar waarom moest hij nu zo nodig die arrogante Katie meebrengen! Charlottes voorpret over het bezoek van haar vakantievriend Thierry wordt overschaduwd door Katies hatelijke opmerkingen over haar droompaard Won Da Pie. Maar veel erger is het bericht dat het voortbestaan van de manege in gevaar is, omdat de gemeente andere plannen heeft met het stuk grond. Charlotte en haar vrienden laten het er niet bij zitten en vechten voor het behoud van hun manege. En daarbij krijgen ze zomaar hulp uit onverwachte hoek…

 • Charlottes droompaard, gevaar op de manege - eboek

  Nele Neuhaus

  Tweede deel in de succesvolle reeks over Charlottes droompaard. "Een mooi verhaal over verlies, verrtrouwen en stille dromen die onmogelijk lijken"

 • Charlottes droompaard, eerste liefde eerste wedstrijd - eboek

  Nele Neuhaus

  Charlotte is dolgelukkig want ze mag met haar droompaard Won Da Pie voor het eerst meedoen aan een belangrijke springwedstrijd. En er is meer dat haar hart sneller doet kloppen: Stefan, die duidelijk laat merken dat hij haar wel ziet zitten. Maar als ze heftige ruzie krijgt met haar vriendin Doro, tuimelt Charlotte in een klap van haar roze wolk... Zal het nog goedkomen en kunnen ze elkaar nog vertrouwen?

 • Cito-stress, turntoestellen en afscheidsfeest - eboek

  Gonneke Huizing

  Fleur zit in groep 8 en houdt een dagboek bij, of beter gezegd Een Belangrijke Dingen boek. Daarin schrijft ze over wat ze meemaakt in het laatste jaar op de basisschool, zoals de Cito-toets, het naderende afscheid en haar turncarrière.