Vanaf 10 jaar

 • Gangsterschool

  Kate Wiseman

  De Gangsterschool gaat over Milly en Charlie. Hun beide ouders zijn beroemd & berucht en het kan niet anders of hun kinderen zullen nog betere boeven worden dan zijzelf. Daarom worden ze naar Blaggard gestuurd – de enige school ter wereld waar toekomstige helden en schurken de kneepjes van het boevenvak kunnen leren. Maar Milly en Charlie zien daar niets in. Zij dromen van heel andere dingen…      

 • Gangsterschool 2; Broederschap van het kwaad

  Kate Wiseman

  Gangsterschool in gevaar! Een nieuw verhaal over de beruchtste school ter wereld, waar toekomstige boeven en schurken worden opgeleid en de kneepjes van het boevenvak leren.

 • Gangsterschool 3; Piramide van verderf

  Kate Wiseman

  Het Rabauwcollege is een bijzondere school. Hier staan geen rekenen en taal op het lesrooster, maar Dieverij, Hacken, Besluipen, Vermommen en nog veel meer vaardigheden waar elke Betrouwbare Burger van huivert… Op de Gangsterschool worden alleen kinderen van meestercrimimelen toegelaten om de kneepjes van het boevenvak te leren.

 • Bijna vergeten

  Dave Goldstein

  Daniëlle en haar vader verzinnen elke dag gekke dilemma’s, waarop ze verplicht moeten antwoorden. Maar als ze écht iets te kiezen had dan zou Daniëlle het liefst willen dat haar moeder er nog was, die vier jaar eerder is overleden. Als haar vader een nieuwe vriendin krijgt, verzet ze zich hevig tegen het idee dat haar eigen moeder bijna vergeten wordt.      

 • Syntopia

  Tanja de Jonge

  Een betere wereld begint bij jezelf. Maar wat is beter en waar eindigt het?

  In de stad waar Timo woont is een nieuwe woontoren gebouwd: Syntopia. Een duizelingwekkend mooi gebouw waarin alles automatisch geregeld wordt. De bewoners hebben zelfsturende auto’s en koelkasten die altijd gevuld zijn. Noem iets en Syntopia regelt het.