Vanaf 10 jaar

 • Syntopia

  Tanja de Jonge

  Een betere wereld begint bij jezelf. Maar wat is beter en waar eindigt het?

  In de stad waar Timo woont is een nieuwe woontoren gebouwd: Syntopia. Een duizelingwekkend mooi gebouw waarin alles automatisch geregeld wordt. De bewoners hebben zelfsturende auto’s en koelkasten die altijd gevuld zijn. Noem iets en Syntopia regelt het.  

 • Stormwind

  Carola Wimmer

  Wat een zomer! Mika is blijven zitten en uit balorigheid heeft ze ook nog eens een stomme actie uitgehaald met de auto van een leraar. In plaats van lekker vakantie vieren, wordt ze naar de boerderij van haar strenge oma gestuurd om daar de handen uit de mouwen te steken en te zorgen dat ze haar schoolwerk op orde heeft voor het nieuwe jaar begint.

 • Charlottes droompaard 5, Vrienden voor altijd?

  Nele Neuhaus

  Als Charlotte hoort dat haar vroegere vriendin Doro mee gaat op vakantie naar Frankrijk, is ze verre van enthousiast. Ze hebben elkaar immers al maanden niet meer gesproken. Maar de betoverende omgeving van het Franse eiland en de sprookjesachtige strandritten doen wonderen - mooier kan een vakantie toch niet zijn! Maar dan gebeurt er iets waardoor de oude ruzie weer oplaait. Is de vriendschap nog te redden?

 • Cyberboy

  Tanja de Jonge

  Kevin heeft twee jaar geleden afscheid genomen van zijn beste vriend Bjorn, die bij een auto-ongeluk om het leven is gekomen. Inmiddels heeft hij zijn leven weer een beetje opgepakt. Daarom is de schok enorm als hij ineens oog in oog staat met zijn beste vriend.  Leestip van De Jonge Jury 2017

 • Fashion Academy 4, Chanel meets Cinderella

  Simone Arts

  Winter op de Fashion Academy!, dat betekent lichtjes, sprookjesachtige jurken en een echte schaatsbaan op het schoolplein tijdens het slotfeest!