Fashion Academy 2, Sport meets safari

Simone Arts

Gebonden

144 pagina's
ISBN: 9789025113353

€   14,95

Mode is een must!

Tenminste… wél als je op de Fashion Academy zit. Hier draait alles om mode, beauty en style. Wie eenmaal is toegelaten, wacht een spannende tijd. Want je woont op school en mag elk semester een echte modeshow organiseren.

Maar…  school = school! Dus denk ook aan:

#Huiswerk (veel)

#Regels (streng)

#Schooluniform (saai)

#Geheime Opdracht (wie o wie krijgt hem?)

Maak kennis met Pleun en Ravi, de hoofdrolspelers in dit semester. Het thema is sport & safari! Dat betekent op de Fashion Academy meteen na het ontbijt lekker bootcampen!

Pleun zou het liefst keihard wegrennen. Sterker nog, als ze niet zo’n slechte conditie had, dan had ze het zeker gedaan. Maar ze heeft nog een probleem: haar sportbroek zit zo strak dat ze bang is eruit te scheuren. Dit gaat haar seizoen niet worden…

Ravi is in topvorm. Zijn droom om profvoetballer te worden, is nog nooit zo dichtbij geweest. Maar hoe moet het dan met zijn andere droom: een eigen modelabel?


Over de Fashion Academy:
De Fashion Academy is een kinderboeken serie voor kinderen die houden van mode, styling en creatief bezig zijn. De serie van vier delen is gebaseerd op de modecyclus: lente, zomer, herfst, winter. Elk boek heeft een eigen kleurstelling, passend bij het seizoen.

Waar gaat het over?
De Fashion Academy is een fictieve school, ergens in een stad, onder leiding van Donna Sofia. De leerlingen wonen op de school en gaan in de weekends naar huis. Vrijheid, (nachtelijke) avonturen en een stukje zelfredzaamheid zorgen voor de beste creatieve ideeën. Vriendschap en samenwerking zijn onmisbaar.

De makers
De boeken zijn geschreven door Simone Arts: "De FA is een vleugje old school kostschool in een modieus jasje. Favoriete thema's als persoonlijke ontwikkeling, vriendschap en LOL kan ik erin kwijt. Maar ook duurzaamheid. Gezondheid. En fashion, fashion, fashion... I love it!"

De vormgeving is van Tante Beun: "Wat een superleuk project is dit! Laat ik nou mbo mode & kleding en de kunstacademie hebben gedaan. Dus ik weet wel wat leuke details in te brengen. Als illustrator met een grafische achtergrond ga ik dan ook helemaal los."