Vanaf 12 jaar

 • Alleen als je durft - horrorverhalen

  Dieuwertje Boeren / Linda van de Pol

  Alleen als je durft is een verhalenbundel met 12 horrorverhalen. Kort, spannend, toegankelijk!

 • Mist

  Rom Molemaker

  De leerlingen van het Goltziuscollege gaan op werkweek naar Welvum, het kleinste van de Eilanden. Haroun merkt al gauw dat de tijd daar echt heeft stilgestaan. Heel spannend kan het dus niet worden – hoewel de ontmoeting met de bloedmooie Grace alleen al een veelbelovend avontuur is. Maar Haroun vergist zich.    

 • Elena, een leven voor paarden - Tegen alle hindernissen

  Nele Neuhaus

  Paarden zijn Elena's wereld. En de rijstal van haar ouders is haar leven. Vol liefde zorgt ze voor haar paard Fritzi, die als veulen zwaar gewond is geraakt en door haar ouders is afgeschreven. Met haar beste vriendin Melike en Tim traint ze hem op een geheime plek ergens in het bos. Tim, die haar hart sneller doet kloppen, maar uitgerekend de enige jongen is met wie ze nooit samen zal mogen zijn. Want tussen de familie van Elena en Tim heerst een jarenlange vijandschap. Als Elena probeert te ontdekken wat er in het verleden is gebeurd en waarom ze elkaar zo haten, komt ze een donker geheim op het spoor...

  Eerste deel in een Young Adult paardenserie, van de bekende thriller auteur Nele Neuhaus.

 • Elena, een leven voor paarden - De beslissende zomer

  Nele Neuhaus

  Deel 2 in de romantische serie over Elena en Tim - haar geheime liefde.

 • Casablanca girl

  Gonneke Huizing

  Geluk en wanhoop wisselen elkaar af in het leven van de Marokkaanse Nadia. Ze wordt verliefd op de veelbelovende student Karim en droomt van een mooie toekomst met hem. Tegelijkertijd leeft ze in angst voor haar slechte stiefvader en maakt ze zich veel zorgen over het lot van haar moeder en babyzusje.