Vanaf 12 jaar

 • Alleen als je durft - horrorverhalen

  Dieuwertje Boeren / Linda van de Pol

  Alleen als je durft is een verhalenbundel met 12 horrorverhalen. Kort, spannend, toegankelijk!

 • Mist

  Rom Molemaker

  De leerlingen van het Goltziuscollege gaan op werkweek naar Welvum, het kleinste van de Eilanden. Haroun merkt al gauw dat de tijd daar echt heeft stilgestaan. Heel spannend kan het dus niet worden – hoewel de ontmoeting met de bloedmooie Grace alleen al een veelbelovend avontuur is. Maar Haroun vergist zich.    

 • Crisis

  Rom Molemaker

  Maikel heeft de dagen in de gevangenis afgeteld. Nu is hij weer vrij en het leven lacht hem toe.. maar niet heus. Hij voelt zich zwaar onzeker. Dat zijn klasgenoten met een boog om hem heen lopen, maakt het ook niet beter. Ze hadden net zo goed een bord om zijn nek kunnen hangen met VEROORDEELDE CRIMINEEL erop. Zo werd er naar hem gekeken, toen hij voor het eerst weer op school kwam.

 • Uit de schaduw

  Rom Molemaker

  Een jongen, twee meisjes, een kostbare viool. Daarover gaat dit verhaal. Over liefde en haat en wat dat met iemand kan doen. Drie mensen, met ieder een eigen verhaal.

 • Elena, een leven voor paarden - Tegen alle hindernissen

  Nele Neuhaus

  Paarden zijn Elena's wereld. En de rijstal van haar ouders is haar leven. Vol liefde zorgt ze voor haar paard Fritzi, die als veulen zwaar gewond is geraakt en door haar ouders is afgeschreven. Met haar beste vriendin Melike en Tim traint ze hem op een geheime plek ergens in het bos. Tim, die haar hart sneller doet kloppen, maar uitgerekend de enige jongen is met wie ze nooit samen zal mogen zijn. Want tussen de familie van Elena en Tim heerst een jarenlange vijandschap. Als Elena probeert te ontdekken wat er in het verleden is gebeurd en waarom ze elkaar zo haten, komt ze een donker geheim op het spoor...

  Eerste deel in een Young Adult paardenserie, van de bekende thriller auteur Nele Neuhaus.