Vanaf 12 jaar

 • Alleen als je durft - horrorverhalen

  Dieuwertje Boeren / Linda van de Pol

  Alleen als je durft is een verhalenbundel met 12 horrorverhalen. Kort, spannend, toegankelijk!

 • Mist

  Rom Molemaker

  De leerlingen van het Goltziuscollege gaan op werkweek naar Welvum, het kleinste van de Eilanden. Haroun merkt al gauw dat de tijd daar echt heeft stilgestaan. Heel spannend kan het dus niet worden – hoewel de ontmoeting met de bloedmooie Grace alleen al een veelbelovend avontuur is. Maar Haroun vergist zich.    

 • Drijfjacht

  Rom Molemaker

  Twee vrienden gaan vakantie vieren in een klein gehucht in het zuiden van Nederland. Wat een heerlijke ontspannen fietsvakantie had moeten worden, eindigt in een bloedstollende drijfjacht.

 • Crisis

  Rom Molemaker

  Maikel heeft de dagen in de gevangenis afgeteld. Nu is hij weer vrij en het leven lacht hem toe.. maar niet heus. Hij voelt zich zwaar onzeker. Dat zijn klasgenoten met een boog om hem heen lopen, maakt het ook niet beter. Ze hadden net zo goed een bord om zijn nek kunnen hangen met VEROORDEELDE CRIMINEEL erop. Zo werd er naar hem gekeken, toen hij voor het eerst weer op school kwam.

 • Uit de schaduw

  Rom Molemaker

  Een jongen, twee meisjes, een kostbare viool. Daarover gaat dit verhaal. Over liefde en haat en wat dat met iemand kan doen. Drie mensen, met ieder een eigen verhaal.