Voorlezen en versjes

 • Thuis bij Muis

  Pauline Baartmans

  Bekroond met de Sardes-Leespleuim, juli 2019 Thuis bij Muis is een lief voorleesboek over Muis en zijn vriendje Beer. De warme sfeervolle tekeningen en rijmende tekst vertellen over een dag uit het leven van de twee vriendjes.

 • Door dik en dun; verhalen over vriendschap

  Diverse auteurs

  Bundel met twaalf verhalen, geschreven voor het thema van de kinderboekenweek, afgewisseld met gedichten. Een gevarieerde bundel met verhalen van ongeveer gelijke lengte. Sommige vrienden verrassen je, anderen stellen je teleur. Hulp kan zomaar uit een onverwachte hoek komen. En wat kun je dikke vrienden zijn met een huisdier. De onbekende ander is misschien zomaar een vriend die je nog niet kent!

 • Monsters en griezels

  Simone Arts / Hans Andreus / Leny van Grootel

  Gruwelijk leuke voorleesverhalen

  Griezelige monsters, harige spinnen, schaduwen op de muur en geritsel in de struiken. Wel even onder je bed kijken voor je gaat slapen.  

 • Rustgevende activiteiten

  Voor een ontspannen moment op de dag en voor het slapengaan

  Met dit boek kun je fijne rituelen ontwikkelen voor een moment van rust met je kind.

 • Mijn boekenbox - Babydieren

  Julie Mercier

  Kartonnen giftbox met twee kijkboekjes Mijn boekenbox, babydieren bevat twee kleurrijke kartonboeken over boerderijdieren en dieren die in het wild leven. Beide boeken hebben acht stevige schuifjes en ook de box is voorzien van een bewegend mechaniekje. Beweeg de schuifjes om te zien waar het biggetje graag speelt en de tanden van de babykrokodil te laten groeien.