Uitgeverij Holland

Uitgeverij Holland is al meer dan 90 jaar een zelfstandige uitgeverij, gevestigd in het historische centrum van Haarlem. De uitgeverij richt zich met name op kinder- en jeugdboeken.

Welkom op de beruchtste school ter wereld!

Gangsterschool

Gangsterschool gaat over Milly en Charlie, die naar Blaggard worden gestuurd, de enige school ter wereld waar toekomstige helden en schurken de kneepjes van het boevenvak kunnen leren. Maar Milly en Charlie zien daar niks in...

'Ik zou dit durven omschrijven als iets van Zweinstein meets Verschrikkelijke ikke.' (Book inspector)

Thema Kinderboekenweek

Door Dik En Dun

Bundel met twaalf verhalen, geschreven voor het thema van de kinderboekenweek, afgewisseld met gedichten. Een gevarieerde bundel met verhalen van ongeveer gelijke lengte. Sommige vrienden verrassen je, anderen stellen je teleur. Hulp kan zomaar uit een onverwachte hoek komen. En wat kun je dikke vrienden zijn met een huisdier. De onbekende ander is misschien zomaar een vriend die je nog niet kent!

Liefdevolle gedichten

3D Andreus Je Bent Zo Mooi Anders

Deze nieuwe bloemlezing bevat naast de bekende gedichten als 'Voor een dag van morgen', 'Ik heb je liever' en 'Je bent zo' ook liefdevolle observaties en gedichten over afscheid nemen. De poëzie van Hans Andreus zindert van emotie en is opvallend in eenvoud en zeggingskracht.

Uitgeverij Holland