Michaela DePrince & Elaine DePrince

Michaela DePrince ontving een beurs om te studeren aan de Rock School of Dance Education en de Jaqueline Kennedy Onassis School bij het American Ballet Theatre. Michaela is nu een professionele ballerina. Ze was de jongste prima ballerina bij de Dance Theatre of Harlem. Momenteel danst ze bij het Nationaal Ballet in Amsterdam, dat in de wereld van het klassieke ballet geldt als een van de topgezelschappen.

Michaela speelde een rol in de balletdocumentaire First Position, genomineerd voor een NAACP Image Award. Ze trad op in Dancing with the stars, Good Morning America, Nightline, BBC News en andere actualiteitenprogramma’s in America en daarbuiten.

In 2014 noemde The Times haar een van hun Top 25 under 20. Het tijdschrift Elle UK noemde haar een van hun 30 under 30. Je kunt op haar website kijken voor meer informatie: michaeladeprince.com of haar volgen op Twitter @michdeprince.

Elaine De Prince is Michaela’s adoptiemoeder en co-schrijver. Ze is de schrijfster van Cry Bloody Murder: a Tale of Tainted Blood; daarnaast is ze ook songwriter en eigenaar van het onafhankelijk muzieklabel Sweet Mocha Music LLC en actief in de muziekuitgeverij.

Aanbevolen boeken